Disclaimer

ZEN FIRES spant zich ervoor in deze site regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. ZEN FIRES is niet aansprakelijk voor schade die in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of met de onmogelijkheid de site te kunnen raadplegen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze site of de inhoud daarvan kan inbreuk doen op intellectuele rechten en regelgeving in de breedste zin van het woord.

Privacybeleid

ZEN FIRES respecteert uw privacy en stelt alles in het werk deze te beschermen. ZEN FIRES gebruikt persoonsgegevens om u diensten te verlenen, om uw behoeften en interesses in kaart te brengen en om met u te communiceren. ZEN FIRES stelt uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dit wettelijk vereist is.

Leveringsvoorwaarden

Op alle transacties waarbij ZEN FIRES is betrokken, zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Op verzoek sturen wij u deze toe.

  • De ZEN FIRES gashaarden staan garant voor jarenlang comfortabel stookplezier: een uniek vlammenspel, uiterst sober en "frameless" design, duurzame technologie en een uitgekiend degelijk concept, gemakkelijk te installeren en te onderhouden.
  • Een breed gamma design gashaarden met een oplossing voor elk design of specifieke situatie: hoek, front, doorkijk of panoramische modellen. Glasbreedtes van 38 cm tot 140 cm. De keuze uit "Pebbles", "Carrara kiezel" of perfect geïmiteerde boomstammetjes.
  • ZEN FIRES maakt onderdeel uit van Fero, gerenommeerd invoerder van diverse kwaliteitsmerken van hout -en pelletkachels. U kan rekenen op jarenlange expertise, uitstekende dienst-na-verkoop en continuïteit van onderdelen, die u jaren van onbezorgd stoken garanderen.
  • ZEN FIRES: It's your fire!